Familia, este tot ce avem.

 

Cel mai fragil aspect al afacerii noastre este încrederea. Încrederea transformă unu în doi iar doi intr-o echipă.

 

Află mai multe
Acasă!

 

este locul în care te simți cu adevărat special.

 

Suntem recunoscători că ne-am născut aici, în Ciumbrud. Ne simțim datori să oferim lumii o bucațică din această zona unică, bucățică ce se află în fiecare sticlă de vin produsă de noi.

 

DESCOPERĂ PLANTAȚIILE NOASTRE
Artă!

 

sub formă lichidă.

 

Noi considerăm crama noastră ca fiind un atelier mirabil. Este locul în care sunt făurite vinurile care poartă amprenta inconfundabilă a locului din care au luat naștere. Este locul în care ne lăsăm creativitatea să zburde liberă prelucrând manual fiecare strugure până la stadiul de artă.

 

DESCOPERĂ MODUL ÎN CARE VINURILE NOASTRE SUNT CREATE
Familia noastră

 

amprenta pe care o lasăm

 

Ca și cramă de familie, prioritatea noastră este reprezentată de dorința de a lăsa generațiilor viitoare posibilitatea de a experimenta resursele naturale de care ne bucurăm astăzi! Ca să cerem mai puțin de la pământ, trebuie să cerem mai mult de la noi!

 

DESCOPERĂ PAȘII NOȘTRII SPRE SUSTENABILITATEValorile în care credem

Pentru ca lucrurile să funcționeze bine este important ca toți să împărtăsim aceleași valori. Vom continua întotdeauna să producem vinuri artizanale, vinuri în care identitatea noastră și a terroir-ului este prezentată fidel. Interesele noastre sunt și vor fi mereu orientate în direcția conservării mediului, îmbunătațirii practicilor și cel mai important, în a surprinde și uimi consumatorii mereu.

Ne facem o promisune atât nouă cât și clienților noștrii. Este promisiunea că vom creea întotdeauna vinuri cu care să ne mândrim. Vom face întotdeauna acele produse pe care le-am recomanda atât familiei cât și prietenilor. Suntem mereu deschiși provocărilor și dăm curs fiecărei idei îndrăznețe. Sinceritate, transparență și respect.

Încurajăm fiecare inițiativă bravă, credem cu tărie în cei care se trezesc dimineța și îsi setează ceasul după propriul ritm și nu după cum se asteaptă ceilalti. Credem în cei care au curajul să vorbească și care vor să schimbe ceva. Îi cinstim pe cei care dau curs propriilor vise, pe inovatori, nonconformiști, curioși și pe cei care cred.


Atelier

Next Project

See More